Over

Hallo, mijn naam is Sieta Van Wetten De Rooy. Sinds januari 2003 ben ik als ambulant kapper druk bezig. Ik ben in mijn eentje begonnen, maar al gauw werd het klantenbestand zo groot dat ik dit niet meer alleen aan kon en vanaf dat moment heb ik ook personeel aan het werk en rijden we met twee auto’s door Heerenveen en omstreken.

Samen met mijn personeelsleden heb ik inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd en zijn we dan ook in overleg heel flexibel qua werktijden, zo kunnen wij ‘s ochtend, ‘s middags en ‘s avonds bij u thuis komen om u e/o uw gezin van een flitsend kapsel te voorzien.

Tevens heb ik veel ervaring met kinderen die een beperking hebben zodat door geduld en steeds dezelfde kapper uw kind in zijn/haar vertrouwde omgeving geknipt kan worden. Zodat op den duur er geen tranen meer vloeien bij het kind.

In de auto hebben we alle producten liggen die nodig zijn voor een behandeling. Zodat we dezelfde behandelingen kunnen uitvoeren als in de kapsalon. Dit houdt in dat u nergens zelf voor hoeft te zorgen.

U hoeft er de deur niet voor uit want wij komen bij u thuis. Het voordeel is dat zo het hele gezin geknipt kan worden en ondertussen niet in een kapsalon hoeft te wachten, ze kunnen gewoon doorgaan met hun bezigheden totdat ze aan de beurt zijn. Juist voor een gezin met kleine kinderen is dit uitermate geschikt. Ook voor mensen die wat slechter te been of hulpbehoevend zijn is dit natuurlijk een ideale oplossing. En wat dacht u van de tweeverdieners, wanneer moeten zij naar de kapper? Bij ons kunt u ook in de avonduren geknipt worden.

Zo ziet u maar: WE ZIJN GEKNIPT VOOR IEDEREEN. Lijkt het u ook wat bel dan vrijblijvend voor advies en eventueel een afspraak.

Groeten Sieta en tot horens

Ons rayon ligt zo’n 25 kilometer rond Heerenveen en we proberen een sluitende planning te maken.

Sinds mei 2011 ben ik ook eigenaresse van Sieta’s Kapsalon gevestigd aan Sallandlaan 25 8443BC Heerenveen. Tel: 0513-631209.