Over

Hallo, mijn naam is Sieta De Rooy. Sinds januari 2003 ben ik als ambulant kapper druk begonnen.Sinds januari 2018 heb ik mijn klantenbestand overgedaan aan Lukina die bijna 10 jaar voor mij had gewerkt. Er moest rust bij mij komen en ik moest naar de toekomst kijken. Mijn Toekomst ligt op de Sallandlaan daar waar Sieta’s Kapsalon gevestigd is.Dit wat betreft hoe ik ooit begonnen ben.

Toen ik de kans kreeg om in 2011 een zaak over te nemen heb ik dat ook met beide handen aangegrepen. De kapsalon waar ik vroeger als klein meisje zelf kwam en wetende dat daar een nieuw pand voor zou komen kon ik natuurlijk niet laten schieten.
Met veel ups en downs hebben we de zaak weer nieuw leven in gebracht en dat zorgt voor een super gevoel.

De reden waaroom ik ooit als kapper ben begonnen is eigenlijk niet uit te leggen. Het is mijn passie mijn alles en ik kan gewoon niet zonder. Ik roep altijd dit is mijn leven en zo is het ook want zonder mijn dankbare werk kan ik echt niet.

Tevens heb ik veel ervaring met kinderen die een beperking hebben zodat door geduld en steeds dezelfde kapper uw kind geknipt kan worden. Zodat op den duur er geen tranen meer vloeien bij het kind.

Groeten Sieta en tot horens

Sieta’s Kapsalon gevestigd aan Sallandlaan 25 8443BC Heerenveen. Tel: 0513-631209.